ΘΕΚΛΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Δευ-Παρ – 07.30-13.35
Τηλέφωνα: 25692332, 25692330
Τηλεομοιότυπο: 25692335
Μενού

Εμπορική Έκθεση Mind REset 2023-2024

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν στην Εμπορική Έκθεση Mind REset 2023-2024 που έγινε στο Metropolis Mall στη Λάρνακα.

Οι δύο ομάδες μας, μέσα από τις δραστηριότητες που εισηγείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «mind REset», προβληματίστηκαν για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει η χρήση του πλαστικού στη ζωή μας και προσπάθησαν να βρουν  πρακτικές λύσεις που θα συμβάλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Υλοποίησαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και δημιούργησαν προϊόντα τα οποία και παρουσίασαν στα περίπτερα που παραχώρησαν στους συμμετέχοντες οι διοργανωτές.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΛΕΟΝΤΑ του τμήματος Α1: Γκάρας Δημήτρη, Κυριάκου Στέλιο, Σωτηρίου Σωτήρη, Ροδοσθένους Θεοδόση και Σμίρνοβα Άννα.

Συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα «mini garden» του Α2: Ντολεσίδη Δημήτρη, Καϊρίνου Μαρκέλλα, Ζήνωνος Ιωάννη,  Αλκαλίχ Γιανάλ, Χάμετ Φατίμα-Τζούλια και Πουζιάλοβα Αλίνα .

Ευχαριστίες στους /στις εκπαιδευτικούς για την προετοιμασία των παιδιών:  Έλενα Αθανασιάδου Β.Δ.Α΄, Ελένη Πηλαβά Β.Δ., Μάρω Κωνσταντίνου Β.Δ., Κωνσταντίνο Ανδρέου και Μαρίνα Τοκαρίδου.

Τέλος ευχαριστούμε τον οργανισμό @Junior Achievement Cyprus  και την εταιρεία @Lidl για το υπέροχο «ταξίδι» που πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά.